Защото си измил лицето по-рано: Навални прекарал Нова година в наказателна килия

Това е 10 път в който той се озовава там
9 яну 2023 19:30, Нели Христова
91
Защото си измил лицето по-рано: Навални прекарал Нова година в наказателна килия
Снимка: БГНЕС

Излежаващият присъда руски опозиционен политик Алексей Навални сподели днес, че е прекарал новогодишната нощ в наказателна килия. Навални, най-гласовият вътрешен критик на президента Владимир Путин, излежава 9 години затвор по обвинения, които според него са политически мотивирани.

"В края на краищата успях да си спечеля за 10-и път наказателна килия миналата година", написа Навални в социалните мрежи. Той каза, че е обвинен, че си е измил лицето по-рано от предвиденото и е преместен в наказателната килия за максимален срок от 15 дни.

"Така моите планове за изискана Нова година бяха съсипани", написа Навални с ирония, добавяйки, че е запазил за случая пакетче картофен чипс и малко риба в консерва.

Той каза, че е прекарал новогодишната нощ в сън, споделяйки килията с други двама затворници: единият, който "виеше и крещеше", а за другия Навални написа, че имал лоша хигиена.

Алексей Навални беше арестуван през януари 2021 г. при завръщането си от Германия, където се възстанови от атака с отрова, която почти го уби, за което той обвинява Кремъл, информира БГНЕС.

46-годишният мъж първо беше осъден на две години и половина затвор по стари обвинения в измама, но присъдата му беше удължен до 9 години, след като беше признат за виновен в присвояване на дарения за политическите си организации.

Откакто е задържан той комуникира с обществеността и изпраща съобщения чрез своя юридически екип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трагично е колко много български ид и о ти величаят Руzията и плюят по Запада.А в същото време нямат и не използват нищо руско-битова техника,телефони,коли,дрехи...Защото великата просия не произвежда нищо друго освен смъpт
65
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трагично е колко много български *** о ти величаят Руzията и плюят по Запада.А в същото време нямат и не използват нищо руско-битова техника,телефони,коли,дрехи...Защото великата просия не произвежда нищо друго освен смърт.
64
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще дойде денят и този герой щемповеде милиони млади на бой! Те ще св хвърлят в бой и ще дават жувота си за свободата! Повепето ше загинат с усмивка на лице, а малкото останали ще променят нещвта!!!!
63
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Навишни е герой. ГЕРОЙ!
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Други затворници се опекоха на Хаймарски бенгалски огън на Нова Година. Най-сигурно е в затвора и даже в карцера на затвора.
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шест месеца на фронта и ще го пуснат. Да захвърля шевната машина.
60
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Навални клюкарства в СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ , за другите двама от килията за Нова Година ! Я дайте да видима какво са писали те в соц. мрежи за Навални или за тях НЯМА ! Това с този си е пълен ЦИРК и прах в очите на наивниците от самото начало - "УЖ" Руснаците го били тровили , Германците го излекуваха и го върнаха пак на Руснаците . за да го вкарат в затвора - ГЛУПОСТИ на КУБЧЕТА ! А сега защо никой не го трови ,че даже никой няма и да разбере - А ?!
59
2
 
5
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Това някакьв актъор ли беше него ли сьдиха за сексуално посегателство срещу мьж или беше друг помня му спряха всички роли
58
5
 
10
 
! Отговори
Изискан пенсионер преди 1 година
"картофен чипс и малко риба в консерва" ... днес си получих пенсията. 386 лева. Не мога да си позволя чипс. Обожавах консервите ропотамо.
57
2
 
7
 
! Отговори
Консултант по минети преди 1 година
Пристигна ли вече сексолог-консултантката гещалт-терапефка да ви провежда коучинг как да импрувнете сървиса с адвансед орално-мануални ласки за западните партньори t . me/dr_alex_sosnowski/20352
56
1
 
15
 
! Отговори
Бивш затворник преди 1 година
Еегати затвора. С интернет, телефони, социални мрежи и т.н.
55
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За тези които не знаят! Навални е бивш служител във Френска компания! От която незнайно как,е откраднал Хиляди евро! Бяга от Русия и в един момент е пред избора,да е никой,или ако се върне в Русия,да се "Провъзгласи" като Опонент на Путин! Тоест " Опозиционер"! Това и прави! Връща се и си влиза в затвора,там където му е местото! На мен лично ,не ми е интересен!-:) Когато и да го "помилват" ще е пак Никой!-:))Просто "шум" на "медиите" ни!
54
2
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Педложение....гуд!..С какво да започнем?
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗА ТОЯ ИЗ", РОД 9 ММ. СТИГА.
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
62- като ти видях името и те разбрах. ОБРАТЕН. ЛЯВА РЕЗБА.
51
12
 
2
 
! Отговори
Педложение преди 1 година
Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам да наложим ацки санции на Русия, руската икономика ще рухне, магазините и ще останат с празни рафтове, рублата ще падна на 200 рубли за долар, руснаците ще излязат на улиците и ще свалят Путин, Украйна ще победи и ще си върне Крим и окупираните територии.
50
10
 
8
 
! Отговори
Резидент разединител преди 1 година
***. Всеки ги хвали руснаците ама на територия два пъти на щатите и в пъти повече ресурси имат в пъти по-малко БВП от щатите. Крепостни селяни са от 15 век. И такива си и остават. Жалко за обикновените хора.
49
10
 
8
 
! Отговори
Хора преди 1 година
Защо никой не пише за агонията на ВСУ в гр.Соледар, обкражени и молещи за помощ от Киев,Украйнски войници и наемници умират без надежда за спасение.
48
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво го величаят тоя продажник.
47
3
 
9
 
! Отговори
Да преди 1 година
За предателите......кучешка смърт.